Fiestas Mayores de Invierno de Vila-Seca

Comparte esta publicación en las redes sociales.

 

Fiestas Mayores de Invierno de Vila-Seca

 

La Festa Major donarà el tret de sortida a les 21.00 h, amb el Pregó  com cada any, tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras. El pregó iniciarà les festes en honor a Sant Antoni, que tindran lloc amb un programa d’actes que inclou una quarantena d’activitats.

Música a l’Envelat i a l’espai Kies, la jornada “Joguines a la plaça”, la cursa de pallassos i pallasses Joan Busquets, el veredicte del concurs fotogràfic Albert Iturria, els elements festius tradicionals i el Cos de Sant Antoni  seran els actes més destacats de la Festa Major.

La Festa Major d’Hivern tindrà, per primera  vegada, com a mètode de pagament, el  Soldó, la  moneda de pagament a tots els actes de l’Envelat.  El soldó és una pedra molt abundant a Vila-seca, ja  que moltes de les construccions del municipi s’han  fet amb aquesta pedra perquè és la pròpia de les  pedreres de Vila-seca.

Els actes programats per la Festa Major Sant Antoni estan dirigits a totes les  famílies de Vila-seca però també de pobles i ciutats  del voltant que vulguin disfrutar d’una de les  efemèrides festives més esperades. El  Tradicional  Cós de Sant Antoni és un dels esdeveniments més  destacats any rere any. Aquesta cursa de cavalls,  que té lloc al Circuit Hípic del Parc de la Torre d’en Dolça, ha esdevingut un Element Festiu Tradicional  d’Interès Nacional

 

 

 

 

 

pirotecnia pablo
Translate »

Pin It on Pinterest