Fiesta San Antonio de Benicarló

Comparte esta publicación en las redes sociales.

 

Fiesta San Antonio de Benicarló

 

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha presentat el llibret de la Festa 2017, així com els actes de la Fira que té lloc este cap de setmana del 10 i 11 de desembre a l’avinguda Catalunya i carrers adjacents. La fira, de caràcter multisectorial, celebre enguany el seu 30é aniversari.

Per este motiu s’han programat noves activitats, a tocant de les habituals. Destaque, per exemple, en esta edició la participació del Centre Militar de Saragossa que manté les races pures de sementals, el programa de ràdio “Mistela i Política” que emetrà l’Emissora Municipal des del mateix recinte de la fira, així com la possibilitat de que els xiquets guanyadors dels concurs de lloes puguen dir les seues lloes des del carro que la confraria montarà en l’estand de l’Ajuntament.

Danses i balls, activitats i tallers per als més menuts, exhibició de gossos de pastoreig, tir i arrossegament, doma, pilota valenciana o l’habitual recinte dels animalets on es podrà visitar el cavall que la confraria sortejarà en esta edició de la fira.

 

Fiesta San Antonio de Benicarló

 

 

pirotecnia pablo
Translate »

Pin It on Pinterest